29 Aralık 2011 Perşembe

yasakgeç 1.0.1

program yasak olan bütüün sitelere girişe izin veriri ve kolaylık saglar  herkeze kolay gelsin

26 Eylül 2011 Pazartesi

Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor

Çarşamba 20:00 Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.

Bir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete geçirdiğinde, Kuzey ve Cemre açıklanabilmesi imkansız bir an yaşarlar. Kuzey şaşkınlığını öfkesiyle perdelerken, Cemre ise hissettiği utançtan kurtulabilmenin tek yolunu kaçmak olarak görür. Cemre’ye engel olamazsa, hayatlarının iyice çığırından çıkacağını fark eden Kuzey’in imdadına Güney yetişir. Gecenin rengi tamamen değişmiştir. Suçluluk duygusuyla hareket eden Cemre tüm öfkesini Güney’e yöneltir. Güney, yaşanan krizi çözmenin yolunu bulur. Güney’le Cemre’nin ani bir kararla evlilik tarihini öne almaları, hem Kuzey’i, hem de Banu’yu farklı şekilde etkiler. Kızının geleceğini ne olursa olsun şansa bırakmak istemeyen Atilla Sinaner ise, Banu’yu Güney’den uzaklaştırmak için harekete geçer. Her şey yoluna girmek üzereyken Sinaner Şirketler Grubu’nun düzenlediği golf turnuvasının ödül gecesine, Kuzey damgasını vuracaktır. Kuzey’in hapishaneden çıktıktan sonra bile “eksik” bir hayat yaşamasına neden olan kişiyle yolları, boks maçında kesişir. Ancak eski hesapları kapatabilmek Kuzey’in düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Öte yandan yıllar sonra babalarının fırınında eski günlerdeki gibi bir araya gelen Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkar.

25 Eylül 2011 Pazar

Kıvanç TW Steel ile 3 Yıllık Anlaşma imzaladı

Kuzey Güney Dizisi Yakışıklı Oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ Tanınmış Hollanda Üretimi Saat Markası Olan Tw Steel ile 3 Yıllık Anlaşma imzaladı… Kıvanç Tatlıtuğ için Anlaşma Gereği ”Kıvanç Tatlıtuğ Special Edition”  Koleksiyonu hazırlandı ve Kolaksiyonun Tanıtımı Suada da Yapıldı….
Kıvanç Hem Sette hem reklam setinde durmak bilmeden çalışıyor… Tatlıtuğ ünlü saat markası Tw Steel ile anlaştı ve şu açıklamayı yaptı.  ”Bu koleksiyon gelecekte çocuklarımla paylaşabileceğim bir miras” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kuzey Güney Dizisi ile ilgili tüm haberler Sitemizde

3. Bölüm Yorumlarınız?

Kuzey Güney Dizisi 3. Bölümü ile Az Sonra Kanal D Ekranlarında Başlayacak. Dizinin Tekrarının Yayınlanmayacak Olmasından Dolayı Kuzey Güney Sevenlerini uyarıyoruz Bu Akşam Dizimizi Kaçırmayın…3. Bölüm ile ilgili Oyuncular ile ilgili Yorumlarınızı Buradan Paylaşabilirsiniz. Yorumlar Anında Onaylanacaktır iyi Seyirler….

Kuzey Güney Dizisi 2. Bölümü Sonunda Oldukça Heyecanlı Bir Sonla Bitmişti Bu Bölümde Dizinin Devamını izleyeceğiz Bakalım Neler Olacak Kuzey’in Başına Neler Gelecek. Güney Alinin Cemreye Söylediği Sözleri Duyacak mı? Banu ve Güney yakınlaşmasına Şahit Olacak mıyız hepsi Bu bölümde Yorum Bırakmayı Unutmayın….

Kuzey Güney - 4. Bölüm Fragman

 

Güney 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 3. Bölümü ile Çarşamba Akşamına Damga Vuran Dizi 4. Bölümü ile de Fırtına gibi Esecek Özellikle 4. Bölüm Fragmanının Sonunda Güney Vicdan Azabı Çekiyorum çünkü Bir Adam Öldürdüm Dediği Anda içeriye Birisi Geliyor. 4. Bölümde Merakla Bekleneceğe benziyor. 4. Bölümünde Tekrarı Tv de Yayınlanmayacak Kaçırmayın üzülürsünüz…

22 Eylül 2011 Perşembe

Kuzey Bir Darbe Daha Aldı

Kuzey, Güney'le ilgili bir gerçeği daha öğrendi.
Güney'in yaptığı kazada ölen gencin babası, Kuzey'in karşısına çıkıp ondan hesap sordu. Bu gelişmeyle birlikte Kuzey, Güney'le ilgili bir gerçeği daha öğrendi.

Kuzey'in hapisten çıktığını öğrenen acılı baba, yarasına merhem olur umuduyla, ondan hesap sormak için Kuzey'in yanına gitti. Kuzey, bu karşılaşma sonucunda çok şaşırmış ve üzgün bir haldeydi. Kuzey ne kadar konuşmaya çalışsa da, acılı babanın, onun ağzından çıkan tek bir cümleye bile tahammülü yoktu. Bu, Kuzey'i daha da derinden sarsıyordu. O sırada kargaşaya denk gelen Güney, acılı babayı oradan uzaklaştırmaya çalışınca, Kuzey Güney'le ilgili bir gerçeği daha öğrendi. Kuzey hapse girdikten sonra, Güney ölen gencin ailesiyle yakın bir ilişki içine girmiş, hatta kendini onların gözünde ölen oğullarının yerine yerleştirmeyi başarmış. Kuzey, bir kez daha geçmişteki hatasıyla yüzleşerek, Güney'e karşı birikimlerine bir yenisini katmıştır.

Kuzey'in Nereden Eseceği Belli Değil

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Kuzey Güney'in fırtına çocuğu Kuzey'in, nereden eseceği belli olmuyor. Kuzey, gece para karşılığı dövüşüp, sabah erkenden kalkarak, fırına inip simit yapıyor. 

haber.kanald.com.tr alıntıdır...

Cemre Teselliyi Kuzey'de Buldu


Güney'in Banu'yla olan yakınlaşmasına şahit olan Cemre, teselliyi yanında olan Kuzey'de buldu.

Kuzey Güney'in son bölümünde ekranlara gelen Cemre'nin Kuzey'i öpme sahnesi, geceye damgasını vurdu.
Cemre, telefonlarına cevap vermeyen Güney'in neler yaptığını merak edip, onu bulmaya çalışırken, gördüğü sahne karşısında donup kaldı. Güney'in Banu'yla yakınlaşması sonucu, tam cama bir taş atıp kıracakken, Kuzey yanına gelerek onu oradan uzaklaştırdı. Kuzey, onu sakinleştirmeyi başardı ve bir anda Cemre'nin dudaklarını dudaklarında buldu.


haber.kanald.com.tr den alıntıdır...

21 Eylül 2011 Çarşamba

Kuzey Güney 2.Bölüm

Kuzey Güney 2.Bölüm Part 1


Kuzey Güney 2.Bölüm Part 2


Kuzey Guney 2.Bölüm 3.Kısım

 


 

Geçmisin Yükü Kuzey'e Agır Geliyor

Yayınlanan iki bölümünün tekrarını izleyebildiğiniz Kuzey Güney, 3. bölümü itibariyle yayınına tekrarsız devam edecek.

Güney'in yaptığı kazayı üzerine alarak "Katil" damgası yiyen Kuzey, geçmişin yükünden kurtulamıyor.

Kuzey'in içinde hesaplaşma yaşadığı günlerde, kaza sonucunda ölen çocuğun babasının eve gelerek Kuzey'den hesap sorması, onu ailesine ve en önemlisi her şeyi elinden alan Güney'e karşı daha da dolduruyor.

Cemra artık Kuzey'in ona karşı olan duygularını biliyor. Cemre'nin dövüş gecesi Kuzey'in yanına gitmesi, Güney'i rahatsız ediyor. İki kardeş arasındaki ipler iyice geriliyor.

Öte yandan Güney ve Banu arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemre bu yakınlaşmaya şahit olacak mı?

Kuzey, Cemre'yle olan ilişkisine nasıl devam edecek?

Güney, Kuzey'in Cemre'ye karşı duygularını hissediyor mu?

Hepsinin cevabı 21 Eylül Çarşamba akşamı 3. bölümüyle ekranlara gelecek Kuzey Güney'de.


Kuzey'in hayatını alt üst eden olay


İki kardeşin de omuzlarına, ömürleri boyu hiç inmeyen bir yük biner...

İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan "Kuzey Güney" dizisinde zıt karakterlere sahip, tek ortak noktaları aşkları Cemre olan, iki kardeş yaşadıkları bir olay sonucu hiç ummadıkları bir yola girdiler. Dizide Kuzey, evde babasıyla büyük bir tartışma yaşadı. Tembel, haylaz, umursamaz, kavgacı yapısıyla babasını sürekli kızdıran Kuzey bu kez de bir fotoğrafçının makinesini kırmış, kırılan makine için babasının ayırdığı parayı harcamıştır. Diktatör yapılı Sami (Kuzey'in babası) sert görünüşlü, sevgisini gösteremeyen bir adamdır. Yaşanan bu olay sonucu sinirlenip Kuzey'e el kaldıran Sami, araya girmeye çalışan karısı Handan'a da tokat atınca Kuzey'in tepkisi büyük olur. Babasını yumruklayan Kuzey apar topar kendini dışarı atar.
 
Güney de ertesi gün üniversite sınavına girecektir. Fakat Kuzey'i toparlamak Güney'e düşer. Kuzey'i merak eden Güney onu bir meyhanede bulur. Sarhoş olan kardeşinin araba kullanmasına izin vermeyen Güney direksiyonun başına geçer. Arabaya atlayan iki kardeş o gece  beklenmedik bir olay yaşarlar. Yoldan geçmekte olan birine sert bir biçimde çarpıp, ölümüne neden olurlar. Direksiyonun başında Güney vardır. Fakat suçu ünivesite sınavına giren kardeşini mağdur durumda bırakmak istemeyen Kuzey üstlenmek zorunda kalır. Bunda anne ve babasının baskı ve suçlamalarının da büyük payı vardır. Kuzey'in sorumsuz davranışları olmasa Güney de o gece onun peşinden gitmeyecektir...

Kuzey hapse girer ve yaşamı boyunca beraberinde büyük bir leke taşımak zorunda kalır. İşte kazanın yaşandığı o kara gece... 

Kuzey Güney Özetler >

Kuzey Güney Özetler ›

Cemre yüzünden bütün dengeler bozuluyor

Çarşamba 20:00
İlk iki bölümünün tekrarları da ekrana gelen dizinin, bu akşam yayınlanacak 3. bölümünden itibaren tekrarı yayınlanmayacak.

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne yeni bir engel dikilir. Güney’in yaptığı kazada ölen gencin ailesi, Kuzey’in karşısına çıkar. Ve Güney’le ilgili yeni bir şey daha öğrenen Kuzey, Güney’e karşı derinlerde bir düğüm daha atar. Güney’in Antalya’da katılacağı golf turnuvasında Banu’nun da olacağını öğrenen Cemre, ne olursa olsun Güney’i orada yalnız bırakmamaya kararlıdır. Handan’a ise bu gezi oğulları arasındaki buzları eritmek için bir fırsat olarak görünür. Güney’e Kuzey’i de götürmesi için ısrar eder. Güney istemeyerek ve nasıl olsa gelmeyeceğini düşünerek Kuzey’e Antalya’ya gelmesini teklif eder. Kuzey de kabul eder ama, Cemre’nin de geleceğini daha sonra öğrenecektir.

Yıllar sonra bir tatil ortamında, Ali’nin de katılımıyla eski dostlar buluşur. Neşeli başlayan seyahat, iki kardeşin arasındaki mesafeyi kapatmaya yetmeyecektir. Cemre yüzünden bütün dengeler bir anda bozulur.

Kuzey Güney Hakkında

Yeni yayın döneminde Kanal D’de ekrana gelecek olan "Kuzey Güney"' dizisinde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel paylaşacak.Dizide, Kuzey ve Güney isimli iki kardeşten, deli dolu, isyankâr, öfkesini kontrol etmekte güçlük çeken, gözü kara, haksızlığa tahammülü olmayan, sabırsız ve sözün yetmediği yerde yumruklarıyla konuşan, bu yüzden de küçüklüğünden beri başı bir türlü dertten kurtulmayan “Kuzey” karakterine Kıvanç Tatlıtuğ hayat verecek.“Kuzey”in tam zıddı karaktere sahip “Güney”i ise Buğra Gülsoy canlandıracak. Güney, kardeşi Kuzey’in tam tersine; sakin, sabırlı, düşünmeden adımını atmayan, çalışkan bir genç.Zıt karakterlere sahip bu iki erkek kardeşin en onemli ortak noktaları ise; aşkları Cemre. Her iki kardeşin de ölesiye aşık oldukları Cemre rolünde ise Öykü Karayel’i izleyeceğiz.Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği “Kuzey Güney”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yeni sezonun en merakla beklenen dizisi.

20 Eylül 2011 Salı

Kim Kimdir

Kuzey Güney Dizisi Kanal D Ekranlarında Çok Yakında Başlayacak. Önümüzdeki Hafta Başlaması Düşünülen Dizide Hangi Oyuncu Hangi Rolde Yer Alacak Bu Yazımızda Bu Konuya Değineceğiz…  işte Dizide Yer Alan Oyuncuların Hangi Karakteri Yansıtacağı ve Ne özelliklerde Karşımıza Çıkacağı…..


KUZEY – (KIVANÇ TATLITUĞ)
Delikanlı’ sıfatını özetliyor. Babasının çabuk yükselen öfkesini, annesinin güzelliğini almış.Tam bir sokak çocuğu olarak büyümüş. Tembel, haylaz, umursamaz, kavgacı bir çocuk. İstediği anda, istediğini yapmaya alışmış, bunun yüzünden çok dayak yemiş. Babasının otoritesini her fırsatta delmiş. Hırçınlığı üzerine o kadar yapışmış ki, insanlara karşı temkinli, hiç alttan almıyor, töleransı yok. Ama ailesine çok düşkün. Sahip olduklarına çok düşkün. Etrafındakilerden birine zarar geleceğini düşünse, gözünü kırpmadan bıçağa yumruk atacak kadar gözü kara bir karakter. Bu özellikleri de hayatı boyunca canını yakıyor. Ağabeyinin ilk aşkı, onun da büyük aşkı.
GÜNEY – (BUĞRA GÜLSOY)
Çok hırslı bir çocuk. Babasının hırsını, annesinin yumuşaklığını almış. Kuzey’in tam zıddı bir karakter. Okul hayatı çok başarılı geçmiş, çalışkan bir çocuk. Babası onun, girişimciliğinden rahatsız, zaman zaman yolunu kesiyor onu simit fırınına bağlamak üzere bastırmaya çalışıyor. Büyük hayallerinden babasının rahatsız olduğunun farkında. Ondan hem ürküyor, ama azar işitmemek hakaret duymamak için hem onun istediklerini yapmış hem de kendi hayalleri için çaba sarf etmiş bir çocuk. Tam anlamıyla babasına katlanıyor, bu arada annesini de, babasına çaktırmadan koruyor. İlk çocuk olmanın avantajını, Kuzey doğana kadar yaşamış. Kuzey’in yaramazlıklarından, o da zarar görmüş, büyük oğlan olarak onun dayaklarını yemiş babasından. Paraya çok değer veriyor. Parasının kıymetini iyi biliyor. İyi ilişkiler kurmanın, geleceği için iyi bir yatırım olacağının farkında. Lise yıllarından beri Cemre’yi seviyor. Geleceğe ait planlarında Cemre’nin büyük yeri var. Onunla evleneceğini biliyor.

CEMRE ÇAYAK – (ÖYKÜ KARAYEL)
Kuaför Gülten’in biricik kızı. Annesi, babasından çok küçük yaşlarda ayrılmış. Yalnız büyümüş, Güney gibi hırslı bir kız. Annesinin değer yargılarıyla büyümüş, zengin bir hayatın özlemi içinde. Annesiyle, Kuzey ve Güney’in oturdukları mahalleye taşındıklarında, hemen iki kardeşin de ilgisini çekmiş. Bunun çok farkında ama o, Güney’i seçmiş. Kuzey adam olmaz ama Güney, onu hayallerine taşıyabilecek bir çocuk, üstelik çok aşık. Güney’in sakinliğinden ve hırsından hoşlanıyor.

ALİ GÜNTAN – (RIZA KOCAOĞLU)
Kuzey’in en yakın arkadaşı ve Kuzeyin Cemre’ye aşkının sessiz şahidi. Bunu Kuzey’le bile konuşmuyor. Kuzey ,Güney’le aynı mahallenin çocukları. Ali kendisiyle ilgili hiçbir problemi olmayan, son derece neşeli, kalender bir genç. Pazarcılık yaparak hayatını kazanıyor. Amcasının tezgahlarında çalışıyor.
BANU SİNANER – (BADE İŞÇİL)
Atilla Sinaner’in kızı, Güney’in üniversiteden sınıf arkadaşı. Çok varlıklı, eğitimli, donanımlı, sosyal çevresi geniş. Kendine güveni tam. Annesi ve babası birkaç yıl önce medeni bir şekilde ayrılmışlar. Banu’nun annesiyle ilişkisi hiç kopmamış ama, babasına daha yakın. Engel tanımayan bir kız. Babasıyla demokratik bir ilişkisi var. Çevresindeki çoğu erkek tarafından ulaşılmaz bir yerde. Taviz vermeyen kişiliği onun erkeklerle uzun süreli arkadaşlıklar kurmasına engel oluyor.



SAMİ TEKİNOĞLU – (MUSTAFA AVKIRAN)
Kuzey ve Güney’in babası, Tekinoğlu simit ve kurabiye fırınının sahibi. 60 yaşlarında. Sert görünüşlü, lafını esirgemeyen, biraz da patavatsız bir adam. Sevgisini gösteremeyen, duygu eksiği. Çocuklarına karısına karşı da öyle, çünkü kendi babasından da aynı muameleyi görmüş.. Karısını sadece ona iki erkek evlat verdiği için yüceltmiş. Tam bir diktatör.
BARIŞ HAKMEN – (ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK)
Banu’nun anne bir baba ayrı ağabeyi, Atilla Sinaner’in şirketlerinin küçük hissedarı.. Yakışıklı hırslı bir adam. Barış Hamken, Sinaner şirketler grubunda, daha çok söz sahibi olmak istiyor..
ATİLLA SİNANER – (ÜNAL SİLVER)
Çok zengin ve saygın bir iş adamı. Çok başarılı. Genel olarak iyi bir insan. Güney’in en büyük destekçisi. Onun hırsını ve potansiyelini keşfeden adam. Banu’nun Güney’e olan büyük aşkı da Güney’i onun için önemli yapıyor.
SİMAY CANAŞ – (HAZAR ERGÜÇLÜ)
Güney’i kafaya alacak varoş kız. Eğlenceli, renkli, fettan, tehlikeli..
HANDAN TEKİNOĞLU (SEMRA DİNÇER)
Kuzey ve Güneyin annesi. Orta halli bir ailenin tek kızıyken, Sami’yi sevmiş, ailesi onunla evlenmesini istememiş. Buna rağmen direnmiş ve evlenmiş. Zaman içinde Sami’nin aksiliği ve istenmeyen bir damat olmasının hırçınlığıyla tamamen uzaklaşmış. Oğulları dünyaya geldikten sonra, bir süre evde itibarı artmış, sonrasında da, Sami’nin çocuklarının bakıcısı haline gelmiş. Şimdi ellli yaşlarında. İçinde başka bir hayatın özlemi gizli..
GÜLTEN ÇAYAK – (ZERRİN TEKİNDOR)
Cemre’nin annesi, 40′lı yaşlarının sonunda, yalnız, yarım kalmış bir kadın. Mutsuz evliliğini bitirip, kızını tek başına büyütmüş. Kimseye muhtaç olmadan kuaförlük yaparak hayatını kazanmaya çalışıyor. Kendisi de mutsuz bir ailede büyümüş, küçük yaşlardan itibaren kuaför yanında çalışmaya başlamış, büyük hayalleri var, ama bu hayallerinin yanına bile yaklaşamamış. Kızı büyüdükçe, gerçekleştiremediği hayallerine kızının ulaşmasını umut ediyor..
VENÜS TEZEREL – (GÖKŞEN ATEŞ)
Barış’ın uzatmalı sözlüsü, müstakbel nişanlısı stil ikonu.. Bir an önce Hakmen soyadını alıp, kendini garantiye almak isteyen, güzel kadın.. Banu’nun yaşadıklarının en yakın şahidi..

Son Resimler ve Röportaj

Kuzey Güney Dizisi Oyuncuları ile Önceki Gün Hurriyet Yazarı Sn: Cengiz Semercioğlu Buluştu. işte Semercioğlunun Buluşma ile ilgili Yazısı… Dizi Hakkındada Bu yazı Bize ipuçları veriyor: Bambaşka bir Kıvanç…
En son bu yaz Bodrum’da görmüştüm Kıvanç Tatlıtuğ’u.
Yaz rehavetinden olsa gerek hafif salmıştı kendini, biraz kiloluydu…
Yeni dizisi “Kuzey Güney”i çekmeye hazırlanıyordu, daha set başlamamıştı.
2-2,5 ay ya olmuştur ya olmamıştır, önceki gün yeniden buluştuk Kıvanç’la……
 “Hadi canım” dedim…
İlk tepkim, “Nasıl ya!” oldu…
“Nasıl böyle oldun?”
“Bak bundan sonra akıllı ol valla karışmam! Dizide de torbacı tipli birini oynuyorum zaten, dalarım” dedi…
Yaz başında gördüğüm Kıvanç gitmiş, bambaşka bir Kıvanç gelmiş.
11-12 kilo vermiş.
Acayip zayıflamış…
Ve kas yapmış.
Omuzlara falan yumruk atarak test ettim, herif taş gibi olmuş! Aylardır boks çalışıyormuş.
Her gün saatlerce…
Gömleği çıkarıp pazılarını gösterdi, spor yapmanın karşılığını da fazlasıyla almış.
Kıvanç’ın dizide oynadığı karakter Kuzey, boks yapan serseri ruhlu bir genç.
Tanıtım filmlerinde gördüğünüz hiçbir şey.
İlk bölümünde bir boks ve kavga sahnesi var “Kuzey Güney”in, Kıvanç döktürüyor!
İlk orada sergileyecek kaslı vücudunu.
Kadınlara şimdiden müjdeyi vereyim, hazırlanın bambaşka bir Kıvanç geliyor…
Cengiz Semercioğlu, yeni yayın döneminin en iddialı dizilerinden “Kuzey Güney”in başrol oyuncularıyla buluştu! Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil ve Öykü Karayel, aynı kadına aşık olan iki kardeşin öyküsünü konu alan dizi hakkında tüm merak edilenleri Semercioğlu’na anlattı. Merakla beklenen bu röportaj çok konuşulacak…

“Kuzey Güney”, Üsküdar’da çekiliyor. Şimdi tam yerini söylemeyeyim de set ana baba gününedönmesin. Ama tam mahalle arasında bir yer. Neyse ki semt sakinleri dizi çekimlerine alışık. Buna rağmen her çekimde sokağın başından sonuna kalabalık bir izleyici grubu toplanıyor.
Sokağa bir kuaför kurulmuş. Ben oradayken iki kadın, müşteri olarak geldi. Kuaförün çalışmadığını,dekor olarak kurulduğunu anlatmak epey uzun sürdü. O derece gerçekçi bir kuaför anlayacağınız…
Buğra Gülsoy elinde küçük bir hediye paketiyle geldi. “Yeni doğan bebeğin için Burcu gönderdi” diyerek verdi. Elbise almış Burcu, bayıldım! “Darısı başınıza” dedim. “Biz daha yeni evliyiz, henüzbir şey anlamadık” dedi Buğra. Eşi Burcu Kara da yeni bir diziye başlıyormuş şimdi, “Bu set yoğunluğunda sezon sonunda görüşürüz artık” diyorlarmış birbirlerine.
Öykü Karayel bence yeni Beren Saat olacak. Çok güzel bir yüzü var, çok yetenekli, ne istediğinibilen bir havası var. Rahat, çok da eğlenceli… Merak ediyorum, daha ne kadar sete metrobüsle gidip gelecek…
“Öykü yeni Beren Saat olur mu?” diye sordum Kıvanç Tatlıtuğ’a. Şunları söyledi: “İkisinin kulvarları çok farklı. Beren’le ‘Aşk-ı Memnu’da çalıştık. Çok başarılı, çok yetenekli bir oyuncu. Öykü de hem görsel hem oyunculuk olarak çok iyi. Ama ikisi bana kalırsa kıyaslanamaz. Öykü’nün çok başarılı olacağına inanıyorum. Hissiyatım, bana onun çok iyi noktalara geleceğini söylüyor. Ama bu nokta Beren’in bulunduğu nokta mı yoksa başka bir yer mi, onu zaman gösterecek.”
Ünlü oyuncular toplu taşımayla gidip gelebilirler mi? Öykü çok iddialı, “Diziden sonra da bineceğim” diyor. Bade hâlâ metroya, vapura biniyor. Kıvanç, “Zor bu işler” diye uyarıyor Öykü’yü.“Televizyonun şöhreti tiyatroya benzemez, aman dikkat et” diyor.
Bade’nin rol aldığı ilk dizi “Metropol Cafe”yi ben CINE5’teyken Birol Güven’e ısmarlamıştık. Biroldiziyi çekip getirdiğinde hepimiz “Bu sarışın güzel kim” diye sormuştuk. Bade hem güzel hem de iyi bir oyuncu artık. Eminim “Ezel”den sonra “Kuzey Güney”le oyunculuktaki yerini çoksağlamlaştıracak
Kuzey Güney Dizisi oyuncuları fragmanları ve tüm haberleri için kuzeyguney.biz Adresine Bekleriz…

Kuzey Güney 3. bölüm fragmanı

Kuzey Güney 3. Bölüm Fragmanıda Yayınlandı. Yeni Bölümü ile Çarşamba Saat 20:00′dan itibaren Kanal D  Ekranlarında izleyebileceğimiz Kuzey Güney de işler Bir Hayli Karışacak. Kuzey’in Kendisini Sevdiğini Öğrenen Cemre ve Bunu Duyan Güney Bu bölümde Neler Yapacak. Banu’nun Güney’e Yakınlaşmasını Cemre Fark Edecek mi Hepsini 3. Bölümde izleyeceğiz… Fragman ve Özet Yazımızın Devamında…..


Kanal D Dizi Özeti:
Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’in yıllardır içinde sakladığı en derin yarasını yeniden kanatır. Kuzey, acısını öfkesiyle gizlemeye çalışsa da, geçen dört senenin sonunda, kaybedenin bir tek kendisi olduğunu fark eder.
Güney’in suçunu üstlenerek, oğlunun en büyük hayalinin de elinden alındığını bilen Sami, artık Kuzey’i yanlarında tutmanın bir yolu olmadığının farkındadır. Ailesinin ve Cemre’nin yakınında olmaya dayanamayan Kuzey içinse tek çıkış yolu, uzaklara gitmektir. Önündeki para engelini aşmanın yolunu da kendince bir yöntemle bulur.
Kardeşinin hayatını tehlikeye atma pahasını boks maçlarına çıktığını öğrenen Güney, Kuzey’e engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Hiç yüzleşmeden üstü örtülen “kaza gecesinden” sonra, Kuzey ve Güney arasındaki mesafeler kapanmayacak kadar büyümüştür. Kuzey’in kendisi için geleceğini feda etmesine izin veren Güney, çektiği vicdan azabıyla baş başadır.
Başından beri kızıyla ilgili hayalleri arasında Güney’e yer vermeyen Gülten, Kuzey’in de hapishaneden çıkmasıyla, bu ilişkiye karşı korkularına bir yenisini ekler. Kuzey’in Cemre’ye olan aşkınınsa, Gülten dışında farkında olan bir kişi daha vardır.
Banu, Güney’e olan ilgisini her dakika biraz daha açığa vururken, Cemre’nin hislerinde ne kadar haklı olduğunu ispat eder. Güney’in “Sinaner Şirketler Grubu”na yakınlığı, Banu’nun Güney’le ilgili planlarında kendisine daha çok güvenmesini yardımcı olur.
Sami ile Handan’ın evlilik yıl dönümlerini kutlamak! için aile arasında yenecek akşam yemeği, Gülten ve Cemre’nin katılımıyla renk değiştirir. Güney’in son anda Atilla Sinaner’in davetine katılmak zorunda olması, Cemre ile Güney arasındaki iplerin yeniden gerilmesine neden olur. Aynı gece, gizlice yeni bir boks maçı ayarlayan Kuzey ise Cemre’nin konuşmalarına şahit olmasıyla onu da yanında götürmek zorunda kalır. Kuzey ringdeki yerini alarak hayatı üstüne kumar oynarken, öğreneceği gerçekle ilk darbeyi izleyiciler arasındaki Cemre alacaktır.

Tekrarı Yok


Kuzey Güney 3. Bölümü ile Çarşamba Akşamı 20:00′da Kanal D Ekranlarında Yayınlanacak Geçtiğimiz Haftalarda Olduğu Gibi Dizinin Tekrarı Yayınlanmayacak Seyircilerin Bilgisine…  Kuzey Güney Dizisi Takipçileri ve Oyuncu Hayranları da  Bu Hafta Tv’den Kuzey Güney’i Takip Ederek Reytinglerde 1. Sırada Olması için Diziye Destek Olabilirler…

 Kanal D Yönetimi Kuzey Güney’in Tekrarının olmayacağını Yayınlanan 3. Bölüm Fragmanında da Belirtti Fragmanın Üst köşesinde ”Tekrarı Yok” Yazısı Yer Aldı… Kuzey Güney ile ilgili Tüm Haberler kuzeyguney.biz Adresinde…